Styrkan hos KeyDesign är kunskapen inom olika programspråk och möjligheten att sammanföra dessa för att utföra större eller mindre onlinelösningar.

Teknik

kodkunskap

Samma layout på fler enheter

Responsiv layout

Gör att din webbsida är lika snygg och användarvänlig på en dator som på en mobil enhet. Responsiv layout formar sig efter skärmupplösningen och gör att samma innehåll kan användas överallt. Det finns ingen anledning att lägga ner stora kostnader på att utveckla en specifik version för mobilen, det ingår.
Prova gärna att ändra storleken på fönstret för att se magin.

Morgondagens standard idag

HTML5 / CSS3

HTML5 är den nya webbstandarden som ger en rikare och enklare användarupplevelse, ökar tillgängligheten för personer med funktionshinder och hjälper dig få ut det mesta av webben utan externa plugins. CSS3 hjälper till att skapa snygga visuella effekter så som rundade hörn och skuggningar utan att behöva använda bilder. Vilket i sin tur ger en snabbladdande webbplats.

Flexibel programmering

PHP / MySQL

Ett programspråk som bland annat kan läsa från Excel-filer för att återskapa i diagram som sedan kan skapa PDF-filer, allt med en knapptryckning från dig som kund. Koppla detta till en MySQL databas för att kunna spara informationen för senare jämföring vid till exempel ett ledningsmöte. Allt ihop säkert skyddat bakom krypterad inloggning med lösenord.